Domů > Naše akce > Oliver Cup U15 Teams

2008 - ZENTIVA CUP

23. ročník Mezinárodního turnaje mládeže v badmintonu "ZENTIVA CUP 2008"

Ve dnech 6.-8. června se v Českém Krumlově uskuteční 23. ročník "ZENTIVA CUPU", kterého se zúčastní celkem deset družstev z šesti zemí Evrpopy a družstvo z Indie.

Generální partner:

ZENTIVA-web01.jpg

Hlavní partneři:

JCK-web01.jpg       ck_logo.jpg

 

   victor_ok.jpg

 

Mediální partneři:

Turnaj již řadu let nese název "ZENTIVA CUP"  a úvodem bych tak rád firmě Zentiva poděkoval za štědrost a podporu mezinárodního turnaje. Dále bych rád poděkoval firmě Victor ČR, která je hlavním partnerem mezinárodního turnaje prakticky od jeho začátku.

Letošník ročník je dále finančně podporovaný Jihočeským krajem a městem Český Krumlov. 

Poděkování ale patří všem parnerům "ZENTIVA CUPU 2008".

Pro účastníky je připravené ubytování a stravování, sportovní zařízení, míčky, pitný režim, ceny a celé organizování turnaje včetně rozhodčích. A to vše právě díky velké štědrosti partnerů turnaje. Družstva do Českého Krumlova přijedou v pátek 6. června a konec turnaje je plánovaný na 8. června okolo 14-té hodiny.

Celkem deset dužstev bude rozlosováno do dvou skupin po pěti účastnících, kde budou hrát systémem každé družstvo s každým a poslední kolo bude již finálové (o konečné pořadí). Zde se utkají vítězové skupin, družstva na druhých místech atd.

A na koho že se můžete těšit. Tak především na družstvo z Indie, které se turnaje zúčastní po několika letech. Družstvo bude vedené panem Surinderem Mahajanem (reprezentačním trenérem Indie), který v minulosti Český Krumlov již několikrát navštívil. Na turnaji budou startovat družstva z Holandska, Slovenska, Slovinska, Chorvatska, Německa, Rakouska, Indie a České republiky.

Všem přejeme klidnou cestu do Českého Krumlova, krásný pobyt a co možná nejlepší výsledky. Ale hlavně příjemné setkání v našem krásném městě.

 

Radek Votava

Hlavní partneři

  • Město Český Krumlov
  • Olier
  • Swietelsky
  • Balcar
  • Český badmintonový svaz
  • Energo Český Krumlov
  • Město Český Krumlov
 
 

   

SK Badminton Český Krumlov, z.s.

Chvalšinská 111, 381 01 Český Krumlov

IČO: 690 85 692

tel.: +420 724 320 839

e-mail: radek.votava@mybox.cz

Mohlo by Vás zajímat:

 

krumlováci.cz

Kouzelné bylinky

Badminton na Výstavišti

 

 

Sportovní činnost dětí a mládeže našeho klubu je podporována z rozpočtu Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR.

Copyright 2016 SK Badminton Český Krumlov, developed by Unipex CZ s.r.o., design by JIRAKstudio