Domů > Naše akce > Oliver Cup U15 Teams

2010 - RSL CUP - INVITATION - PROPOZICE

INVITATION 2010 

PROPOZICE 2010

25. mezinárodní turnaj družstev žáků „RSL CUP“ přináší do organizace určité změny a nové věci. Především se nepodařilo obnovit spolupráci s dlouholetým partnerem našeho mezinárodního turnaje a to firmou ZENTIVA, které bych i touto cestou ještě jednou velice poděkoval za letitou přízeň. Díky spolupráci s firmou VICTOR spol. s r.o. a jejím ředitelem panem Bohumilem Dufkem, dlouholetým sponzorem mezinárodního turnaje se nám podařilo připravit nové podmínky, za které se rozhodně nestydíme a věříme, že se bude v Českém Krumlově líbit i vám všem. Třetím hlavním partnerem se stává město Český Krumlov, který je naším klubovým hlavním partnerem a podpoří i tento mezinárodní turnaj, který se bude v Českém Krumlově hrát již po 25.

I přes změny je letošní účast velice dobrá a jsem velice rád, že přejede většina tradičních účastníků a lze tak očekávat velice zajímavé souboje. Letos v Českém Krumlově můžeme přivítat družstva z Dánska, Holandska, Maďarska, Slovinska, Chorvatska, Rakouska a České republiky.

Turnaj je v plné přípravě. Věříme, že se nám i letos podaří uspořádat příjemný turnaj se vším všudy a že se všem účastníkům bude v Českém Krumlově líbit.

Za pořadatelský tým

Radek Votava - předseda klubu

------------------------------- 

25th International U15 Mixed Teams Tournament „RSL CUP“ 2010 brings some changes and new things for the organization.

First of all it was not possible to continue in the co-operation between us and our long-term partner ZENTIVA. I would like to thank this company once more for their very significant support in the past years.

But this time thanks to VICTOR spol. s r.o. Czech Republic and her director Mr. Bohumil Dufek, the traditional sponsor of the tournament, it was possible to organise the event under new conditions which we believe are also very interesting. We hope that you will like the tournament this year again.

The third main partner of the event is the town of Cesky Krumlov which is our club´s partner that will also support this tournament. This year´s tournament is going to be the 25th.

Despite of the changes the entries are very interesting and we can expect a very good tournament. We wilI be glad to welcome teams from:  Denmark, Holland, Hungary, Slovenia, Croatia, Austria and the Czech Republic.

The preparations for the tournament are getting to the final part and we hope every participant and guest will enjoy their stay in Cesky Krumlov.

For the organisers,

Radek Votava – chairman of SKB Český Krumlov

Hlavní partneři

  • Město Český Krumlov
  • Olier
  • Swietelsky
  • Balcar
  • Český badmintonový svaz
  • Energo Český Krumlov
  • Město Český Krumlov
 
 

   

SK Badminton Český Krumlov, z.s.

Chvalšinská 111, 381 01 Český Krumlov

IČO: 690 85 692

tel.: +420 724 320 839

e-mail: radek.votava@mybox.cz

Mohlo by Vás zajímat:

 

krumlováci.cz

Kouzelné bylinky

Badminton na Výstavišti

 

 

Sportovní činnost dětí a mládeže našeho klubu je podporována z rozpočtu Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR.

Copyright 2016 SK Badminton Český Krumlov, developed by Unipex CZ s.r.o., design by JIRAKstudio